Në bjeshkët më të bukura të Kosovës vjen Belle Resort

Fshati Belle ngjallet sot si feniks nga hiri i tij për të dëshmuar edhe një herë për bukuritë e panumërta dhe historinë e lashtë të vendit tonë.

Pas një pune të gjatë dhe përkushtim në çdo detaj u hap resorti më i ri në fshatin Belle të Deçanit. Resorti përveç restaurantit ofron edhe akomodim ne vilat tona te punuara në çdo detaj me pamje mahnitëse të bjeshkëve të Deçanit. Shumë shpejt pjesë e këtij resorti do te jenë edhe parku i aventurave si dhe rekracione tjera për vizitorët.

Për çdo gatim që ofrohet në restaurantin e Belle Resort, duke filluar nga gatimet tradicionale, ne kujdesemi që të ofrojmë vetëm më të mirën e natyrës nga ferma dhe serat që janë pjesë e përditshme e punës sonë e gjithashtu pjesë e këtij resorti.

VILLAT

Pushimi që ju duhet

Villa me komodim deri në 7 Persona

Pamja nga bjeshkët

Ushqime Bio

atraksion

RESTAURANT

Ushqimi nga fermat tona

Të gjitha produktet e bylmetit dhe mishit vijnë nga serat dhe fermat tona! 

gatime Tradicionale dhe specialitete lokale

nga ferma në tryezë

të gjitha gatimet me përbërës organik lokal

e përshtatshme për organizime

Aktivitetet në Belle Resort

Adventure Park
Hiking
Bike Tours
Parking

Për ne

Në Belle Resort kujdesemi që cdo ushqim i cili i shërbehet klientëve tanë të jetë organik dhe i zgjedhur me shumë kujdes. 

Fermat dhe serat tona janë aktive dhe duke punuar vazhdimisht duke u kujdesur që klientët tanë të kenë mundësinë të shijojnë veçantinë e ushqimeve tona. Por perveç saj ata mund edhe ti vizitojn serat dhe fermat e Belle Resort.

Dhe të gjitha këto duke u furnizuar me 80% energji elektrike të ripërtrishme!

Rezervoni qendrimin tuaj!

Belle Resort, Fshati Belle,

Deçan 51000, Republika e Kosovës